A regisztráció lezárult.

Early stage startupok figyelem!

Újra itt a Startup Academy, a Google for Startups és a Grow with Google 6 hetes online, gyakorlati workshop sorozata, angol és magyar nyelven, MVP-vel rendelkező startupok számára. A program magyar és nemzetközi szakértők előadásaival és interaktív workshopjaival segíti a cégeket design, product, sales és marketing témakörökben. A programba a legígéretesebb cégek kerülhetnek be, akiket segítünk, hogy a megszerzett tudásoknak köszönhetően a következő szintre léphessenek. A részletes program itt érhető elA jelentkezési határidő meghosszabbítva szeptember 10-ig!

waw2

Titeket várunk, ha

  • B2B vagy B2C startup vagytok,

  • már rendelkeztek ügyféllel vagy MVP-vel (minimum viable product)

  • az ötletetek jól specifikált és rendelkeztek prototípussal

  • tervezitek a piacra lépést vagy már a skálázáson dolgoztok

  • célotok a nemzetközi piacralépés

  • minden workshopon részt tudtok venni

*A programba legfeljebb 12 startup kerülhet be, hogy a kiscsoportos foglalkozások hatékonyak legyenek.
*Ha bekerültetek, gondoskosjatok róla, hogy minden alkalmon legalább ketten aktívan részt vesztek a programban.

 

timeline

A program 4 témaköre

design

Design

product

Product

sales

Sales

marketing

Marketing

A Startup Academy legfontosabb célja, a magyar startup ökoszisztéma fejlesztése. A program keretében a fejlődéshez szükséges innovatív tudással és gyakorlatias eszközökkel segítünk titeket, amelyeknek köszönhetően termékeiteket megfelelően tudjátok pozícionálni a piacon és stabil, fizető vásárlókat szerezhettek.

6 hét - 4 modul - út a sikeres fejlődéshez

A 6 hetes program szeptember 30-tól november 5-ig tart, melynek keretében kötelező és fakultatív programokon vehettek részt. A program magyar és angol nyelven lesz. A program elvégzésével cégetek bekerül a Google for Startups közösségébe.

A Grow with Google program célja, hogy mindenki számára biztosítsuk a digitális világ adta lehetőségek hatékony kihasználását. 

A Google for Startups missziója, hogy világszerte támogassa a virágzó, sokszínű és befogadó startup közösségeket.

Fedezd fel a Grow with Google program és a Google for Startups által kínált díjmentes workshopokat, előadásokat, eszközöket és személyes konzultációs lehetőségeket, hogy a számodra szükséges és megfelelő készségekkel vértezhesd fel vállalkozásod.

A program 4 témaköre: design, product, sales és marketing.

Az egyes modulok során hazai és külföldi szakértők segítenek majd, hogy cégetek sikeres fejlődésnek induljon.

 • A design nap célja, hogy a design thinking metodika segítségével dolgozzatok cégetek értékajánlatén és a termék piaci pozicionálásán.
 • A product napon a piackutatás és a hatékony terméktervezés témakörökben mélyülhettek el.
 • A sales napon a cég külső és belső növekedésével foglalkozunk.
 • A marketing nap marketingstratégiátok tervezéséről és a fogyasztói viselkedés feltérképezéséről fog szólni.

A termékről/szolgáltatásról adott ismertetők (vázlatok) képezik az oktatók munkájának az alapját, erre építik fel a workshpot, amit saját tudásukkal és tapasztalataikkal egészítenek ki. Az egymásra épülő előadási napok 8 egymást követő héten csütörtökönként, előreláthatólag 6 óra elfoglaltságot jelentenek majd (plusz szünetek), melyek a kezdő startupok számára a legfontosabb témákat járják körül. A fakultatív programokra keddenként kerül majd sor.

A Startup Akadémia teljes programját (előadások és gyakorlati feladatok) online, Google Meet platformon tartjuk, közvetlen, interaktív formában. A gyakorlati feladatok kidolgozásában facilitátorok segítik majd az online csoportmunkát.

A programba való bekerüléssel, regisztrációtok automatikusan a Startup Academy összes webináriumára érvényes. Kérjük, hogy ha cégetek bekerül a programba gondoskodjatok róla, hogy minden alkalmon a csapatból legalább ketten aktívan vegyetek részt. Az egyes események csatlakozási linkjeit, külön e-mailben fogjuk elküldeni a képzés előtti napon. A jelentkezések közül, a Google Magyarország csapata választja ki a programba bekerülő vállalkozásokat.

launchp

MENNYIBE KERÜL?

A képzés a kiválasztott jelentkezők számára díjmentes.

HOGYAN JELENTKEZZEK?

1. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot.
2. Emailben küldünk megerősítést a sikeres regisztrációról.
3. Emailben értesítünk, hogy bekerültél-e a programba.

A jelentkezési űrlap kitöltése nem jelent automatikus részvételt. A résztvevőket a Google választja ki.