ELŐADÓK

SandraCamacho

Sandra Camacho

Sandra Camacho jelenleg Párizsban élő amerikai design stratéga, aki cégeknek segít olyan kreatív megoldások fejlesztésében, amelyek pozitív hatással vannak további üzleti eredményeikre. Az új termék/szolgáltatás fejlesztésétől, a belsős folyamatok átgondolásáig, Sandra szoros együttműködésben dolgozik nagyvállalati, startup és NGO csapatokkal, komplex problémáik feltérképezésében. A design kutatási módszertant használva először a diverz nézőpontokat integrálja a brainstorming folyamatába, majd közös alkotási helyzetekben együtt dolgoznak az ötletek megvalósításán és a prototipizáláson végül a felhasználói tesztelésen. Szabadúszó karrierjét megelőzően 8 évet töltött a Google kötelékében Amerikában és Franciaországban, mint digitális marketing szakértő, design thinking facilitátor és tervező. Sandra Linkedin, és Twitter (@sandrabydesign) profiljai itt érhetőek el. További információ munkáiról a www.sandrabydesign.com oldalon található.

Sandra a Design nap keynote előadását és a design workshopot fogja tartani, amelynek keretében a szerethető és értékesíthető termékek fejlesztéséhez ad kulcsfontosságú tippeket.

Phil

Phil Lewis

Phil Lewis nemzetközileg elismert véleményformáló, a Corporate Punk alapítója. A népszerű Forbes rovatában vezetői stratégiákkal és szervezeti átalakítással foglalkozik elsősorban. Gyakorlatorientált, éleslátású és provokatív workshopjai segítenek a cégeknek nagyobb fordulatszámra kapcsolni és navigálni a növekedés sokszor fárasztó és rögös útján.

Phil a Sales nap keynote előadását - 5 Ways To Scale Your Culture Seamlessly - fogja tartani.

katharina

Katharina Wittgens

Managing Director és Business Pszichológus az Innovationbubble alapítója. Szakterülete az ügyfelek és alkalmazottak érzelmi, nem tudatos viselkedésének és motivációinak azonosítása. Az Innovationbuble csapat kötelékében olyan globális brandeknek végzett tanácsadást, mint a Virgin Atlantic és Virgin Holidays, a Capital Group, a Thomas Cook, és olyan start-upoknak, mint a Habito, az Ada, a SuperValu és a SafeCharge. Munkája során kiemelt fontossággal bír a visszatartás, hűség, vásárlási döntések, ügyfél élmény rejtett pszichológiai hatásainak feltérképezése  és, hogy a cégek hogyan építik be ezeket a tudásokat üzleti stratégiájukba. 

Katharina The psychology of consumer behaviour előadását a Marketing nap keretében hallhatjátok majd.

 

madig

Mádi Gábor

A ShiwaForce agilis eszközök és infrastruktúra divíziójának vezetője. Banki és telekommunikációs projektek Product Ownereként évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Agilis módszertanokat, az Amazon Web Services-t, és az Atlassian termékcsalád használatát oktatja. Találkozhatsz vele egyetemi oktatóként és az Udemy-n is. AWS Solution Architect és Atlassian Certified minősítéssel rendelkezik.

Gábor a Product napon Agilis termékfejlesztés a Lean Startup segítségével témában ad elő.

 

SzintenErika

Szintén Erika

Agilis tréner manager, tanácsadó a Shiwaforce csapatában. Több iparágban ismerte meg az ügyféligények, az agilis csapatok és projektek, illetve az agilis szerepkörök gyakorlati működését. Tréneri képzettséggel és több éves multinacionális tréneri és field coach tapasztalattal rendelkezik. A Kürt Akadémia szakértője és agilis transzformációk támogatásában is szerepet vállal.

Erika a Product napon Agilis termékfejlesztés a Lean Startup segítségével témában ad elő.

 

BarsonyB

Bársony Balázs

Agilis tréner, tanácsadó a Shiwaforce csapatában. 8 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik, főként soft skill területeken. Kedvelt témái az önismeret, emberek közötti együttműködés a szervezeten belül, kommunikáció és motiváció. A ShiwaForce trénerként folyamatosan vesz részt nagy- vállalatok agilis transzformációjának támogatásában.

Balázs a Product napon Agilis termékfejlesztés a Lean Startup segítségével témában ad elő.

 

vajdaev

Vajda Éva

Online marketing szakértő, az iWebMa Analitikus Marketing társtulajdonosa és ügyvezetője, regionális Google tréner. Közel 20 éves marketing tapasztalattal rendelkezik. Szakmai mottója egy mondatban: "In God we trust, all others must bring data". 2000-ben kezdett el az online marketing iránt érdeklődni, amikor az elektronikus kereskedelem hazai helyzetéről írta diplomamunkáját. 2005 óta foglalkozik dedikáltan adatvezérelt online marketinggel, kompetenciái közé elsősorban a ROI fókuszú integrált online megoldások tartoznak. Vezetése alatt a WebMa a hazai piac meghatározó Google partner ügynökségévé vált, amelyet idén beválasztottak abba a 3 magyar ügynökségbe, amelyek részt vehetettek a CEE régió "Agency of Tomorrow" üzletfejlesztési programjában. Jelenleg a kiemelt ügyfelek stratégiai tanácsadójaként tevékenykedik, valamint rendszeresen előad különböző konferenciákon. 

Éva a Marketing napon tartja a Marketing stratégia tervezése - fogyasztók viselkedése a digitális térben workshopot.

simoni

Simon István

Sales Process Architect, Partner Network Builder, Cross Selling Motivator. Az Infoteam Magyarország vezető tanácsadója, aki több mint 100 vállalat, 3000-nél is több értékesítőjét készítette fel a jövő kihívásaira. 

Istvánnal a Growth napon találkozhattok. Előadása: Sales Process és értékesítési erőforrások biztosítása

Illes

Vadász Illés

A Google magyarországi irodájának egyik alapító tagja. Feladata a Google termékeinek evangelizálása, a digitlási transformáció elősegítése és a hirdetési ökoszisztéma fejlesztése. 12 éve alatt ügyfelei között voltak nagy helyi cégek, nemzetközi piaccal rendelkező magyar és külföldi vállalkozások, illetve sikeres magyar startupok is. Élénken érdeklődik a magyar startup ökoszisztéma iránt, rendszeres előadó a szcéna eseményein.

Illéssel a marketing nap workshopjain találkozhattok. 

PolyakB

Polyák Balázs

2011 óta a Google Magyarország csapatának tagja, jelenleg Export, Startups & Innovation Industry Manager. Tanácsadóként elsődleges szakterületei a digitális transzformáció, az export stratégia és a nyereség szerzés. Elhivatott lokálpatriótaként egyik fő célja, hogy minél több magyar cégnek segítsen, hogy világszerte elismert és népszerű brandekké váljanak.

Balázzsal a Marketing napon találkozhattok.