Cum poți deveni un Design Thinker?

Vrei să îți dezvolți creativitatea și spiritul inovator, dar nu știi cum? Crezi că ai o idee bună de afaceri, dar nu știi cum să o testezi? Vrei să devii antreprenor, dar nu știi cum să pornești? Participă la workshop-urile de Design Thinking și învață despre instrumentele și metodele Google pentru inovație.

În timpul workshop-ului vei învăța despre:

 

Cum să identifici și să definești problema clientului tău

Cum să creezi soluții inovative

Cum să creezi și să testezi prototipuri


 

Vei dobândi 3 competențe principale

Empatie

Cum să empatizezi cu utilizatorul

Empatia te ajută să înțelegi aspirațiile utilizatorului legate de modurile sale de viață, de lucru și de relaxare. Mulțumită empatiei, te poți inspira din nevoi reale pentru a crea produse și servicii valoroase pentru utilizator. În timpul workshop-ului vei învăța cum să te concentrezi și să înțelegi utilizatorul.

ideatie

Gândește 10x (Lasă-ți creativitatea liberă)

Procesul de ideație este foarte important în Design Thinking. Vei învăța cum să faci Brainstorming pentru a obține cât mai multe idei. Împreună cu echipa ta, veți avea idei creative, de 10x mai inovative decât status quo.

creion

Experimentează - Creează prototipuri

Nu aștepta să ai soluția perfectă. Construiește un prototip și testează-l cu utilizatorii. Vei învăța cum să minimizezi riscul de eșec al proiectului prin crearea unui prototip și testarea acestuia cu un grup restrâns de utilizatori. Vei obține feedback de la utilizatori și vei construi un produs final care va răspunde la nevoile lor și un proiect de succes.