New Generation of Founders

A regisztráció lezárult.

Vegyél részt a New Generation of Founders online workshopján!

 

A Design Thinking a Google azon módszereinek egyike, ami megalapozza, hogy valóban innovatív termékeket és módszereket hozzon létre. Most pedig a tökéletes kezdet lehet saját start-upod elindításához.

Design Thinking

A Design Thinking egy felhasználóközpontú probléma megoldási módszer. A felhasználók szükségleteinek megértésével kezdődik, ötletgenerálással folytatódik, hogy megtaláljuk az innovatív megoldást és egy gyors prototípusfejlesztéssel zárul.

Workshops

A New Generation of Founders workshopon új emberekkel találkozhatsz akikkel megoszthatjátok különböző érdeklődéseiteket és tapasztalataitokat. Együtt végigmentek a dizájn folyamat minden egyes lépésén, az elméleti hátteret pedig sok-sok gyakorlati feladat teszi teljessé. 

Prototype

Már van üzleti ötleted vagy egy problémád, ami megoldásra vár? Tökéletes! Workshopunkon feltérképezheted a problémát, megértheted mi jár a felhasználó fejében és azt, hogyan tesztelhetsz, hogy még jobbá fejleszd termékedet.


 

Workshopunkon elsajátíthatod a Design Thinking alapjait

empatie

Értsd meg a felhasználót

balon

Gondolkodj kreatívan

creion

Készíts prototípust

A program mindenkinek szól, aki szeretné a Design Thinking segítségével továbbfejleszteni üzleti ötleteit és új projekteket létrehozni. Hallgatók, pályakezdők és fiatal szakemberek jelentkezését várjuk bármilyen területről.

Az online workshop 5 órát vesz igénybe. Tudjuk, ez hosszú idő, de garantáljuk, hogy ennyit megéri sajátmagad továbbfejlesztésére szánni.


 

content creator

Grow with Google

in collaboration

se
Gundel Károly
oe
szisz
evk
kmsz
dsz
rajk
fakt
ted
lsz
nate
vk
bmem
cems