Hogyan válhatsz a Design Thinking mesterévé?

Szeretnéd fejleszteni a kreativitásod és innovációs képességeidet, de nem tudod hogyan? Van egy remek üzleti ötleted, de nem tudod, hogyan tesztelhetnéd? Szeretnél vállalkozóvá válni, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Vegyél részt Design Thinking workshopunkon és ismerd meg azokat az eszközöket és módszereket, amelyeket a Google használ innovatív termékei és új ötletei fejlesztésére.

 

A workshopon az alábbiakat fogod elsajátítatni:

Hogyan azonosítsd és definiáld a problémákat melyekkel a felhasználóid találkoznak

Hogyan állj elő innovatív megoldásokkal

Hogyan készíts és tesztelj prototípusokat


 

3 nagyon fontos képesség birtokába is kerülsz

Empatie

A felhasználók megértése

Az empátia segít feltérképezned, hogy a felhasználóknak milyen igényei és vágyai vannak az élet különböző területein, a munkában és a pihenés terén. 

Az empátia lehetővé teszi, hogy ezekből a valós idényekből inspirálódva igazán értékes termékekt és szolgáltatásokat hozhass létre. A workshop alatt megtanulod, hogyan fókuszálj a felhasználókra és értsd meg őket.

ideatie

10-szer több ötlet

Az ötletek generálása egy nagyon fontos lépése a Design Thinking módszertannak. Velünk megtanulod, hogyan ötletelj és generálj annyi új ötletet amennyi csak lehetéges. Neked és csapatodnak tízszer több kreatív ötletetek lesz a folyamat végére.

creion

Kísérletezés és prototipizálás

Ne várd, hogy elsőre megtalálod a tökéletes megoldást. Nálunk megtanulhatod, hogyan minimalizálhatod a sikertelen próbákozásokat a prototípus készítés és kis felhasználói csoporton való tesztelés segítségével. A visszajelzésekre építve úgy alakÍthatod megoldásodat, hogy a legjobban megfeleljen a felhasználók igényeinek, ezzel garantálva projekted sikerességét.


content creator

Grow with Google