A Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának közös webináriuma

fiatal

#énjövőm program

A Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának célja, hogy díjmentes online képzésekkel segítsen a 18-30 év közötti fiataloknak megtalálni a helyüket a munkaerőpiacon - köztük azoknak is, akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak. A program résztvevői önismeretet, kommunikációt, vállalkozásindításhoz szükséges ismereteket tanulnak, de motivációt és útmutatást is kapnak az #énjövőm program szakképzett trénereitől. A program mentorai, a Coca-Cola HBC Magyarország vezető beosztású munkatársai szintén a résztvevők segítségére vannak. 

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött

A Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának közös webináriumán azokkal a kérdésekkel foglalkozunk, amelyek a digitális világban segíthetik a motivált fiatalokat álmaik állásának megszerzésében vagy sikeres saját vállalkozásuk beindításában. A workshop keretében elsősorban a digitális lábnyomra, tudatosságra, a távmunkára való felkészülésre és egy munkaszerződés lényegi részeire fókuszálunk.

Négy előadás vár egyetlen nap. A regisztráció során jelentkezhetsz egy, vagy akár mind a négy előadásunkra is.
A webinariumok után 13:15 től: Te kérdezel, mi válaszolunk (meeting)

9:00-10:00 - Digitális tudatosság - biztonság a neten, tudatos online jelenlét, énmárka építés / Előadó: Balog Gábor

Mit jelent a biztonság a neten? Te ezt már biztosan tudod! Tudod? Talán kimaradt valami, amire nem gondoltál, mi átvesszük a legfontosabb és legkritikusabb pontokat. Ezután pedig léphetünk a következő szintre, ahol az online világ felhasználói és búvárai is azzal találkoznak, amit Te akarsz megmutatni. Mit, hol és miért... ezzel a szuper egyszerű, gyorsan használható tudással látunk el. 

10:00-11:00 - Önéletrajz és a Linkedin profil - milyen a jó önéletrajz? Milyen a jó linkedin profil? Mire kell figyelni? Tippek, trükkök / Előadó: Dr Sinkó Erika

Neked is fejtörést okoz, hogy hogyan tudsz könnyen hatásos, egy adott pozícióra szabott önéletrajzot írni? Érdekel, hogy mit, miért írj, vagy ne írj bele az önéletrajzodba? Kíváncsi vagy, vajon mi az azonosság és különbség az önéletrajzod és a LinkedIn profilod között? Regisztrálj az #énjövőm program előadására, ahol most mindössze 45 perc alatt választ kaphatsz a kérdéseidre!

11:00-12:00 - A munkaszerződés alapjai - Mire kell odafigyelni a munkaszerződésnél? Mit tehetünk szóvá? A leendő munkavállalónak kedvező jogi fordulatok. / Előadó: Dr Sinkó Erika

Jogom van!? Igen, vannak jogaid, ám vannak kötelezettségeid is! Ha te is úgy érzed, hogy a munkaszerződés és a jog egy bonyolult és átláthatatlan világ, akkor regisztrálj az #énjövőm program előadására! Az előadás során megtudhatod, mi az a munkaszerződés, munkaköri leírás, és mi az, aminek feltétlenül szerepelnie kell ezekben a dokumentumokban. Kevesebb mint egy óra alatt most érthető megfogalmazásban tanulhatsz az alapokról! 

12:00-13:00 -Távmunka - Kihívások és módszerek / Előadó: Marton Gábor

Záró előadásunkban az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő távmunkával foglalkozunk. Tarts velünk és tudd meg, hogyan működhetünk hatékonyan távmunkában, hogy hozhatjuk ki magunkból a legjobbat, hogyan maradhatunk motiváltak és azt is, hogy hogyan osszuk be az időnket ha az iroda beköltözik az otthonunkba.

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben indította el a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2020-ban is indítunk új gyakorlati kurzusokat is. A program elsődleges célja a magyar munkavállalók és vállalkozások digitális felzárkóztatása és versenyképességének növelése. A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online tananyagokkal is segít megismerni az internet adta lehetőségeket.

Kiknek ajánljuk?

18-30 év közötti fiataloknak, akik a helyüket keresik a munka világában, pályakezdők vagy pályaváltáson gondolkoznak, akik új készségeket tanulnának és azoknak, akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne többet megtudni arról, hogy érvényesülhet a munkaerőpiacon és egy kis motivációra, bíztatásra vágyik.

enjovom

A jelentkezésről:

Vedd figyelembe, hogy webinariumainkon a férőhelyek száma korlátozott.

A webinarium csatlakozási linkjeit csak azoknak fogjuk az előadás előtt megküldeni, akik ezen az oldalon regisztráltak. A résztvevők az előadás után megkapják az előadások prezentációit.
Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni előadásunkon.

Kérdés esetén, lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Sok szeretettel várunk,

a Google Magyarország és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának csapata 

egyetem