A Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának közös, kétnapos webináriuma

youngs

#énjövőm program

A Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának célja, hogy díjmentes online workshopokkal segítsen a 18-30 év közötti fiataloknak megtalálni a helyüket a munkaerőpiacon - köztük azoknak is, akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak. A program résztvevői önismeretet, kommunikációt, saját vállalkozásuk elindításhoz szükséges ismereteket, de motivációt és útmutatást is kapnak az #énjövőm program trénereitől. A program mentorai, a Coca-Cola HBC Magyarország vezető beosztású munkatársai szintén a résztvevők segítségére vannak személyes történeteik, szakmai tapasztalataik megosztásával. 

A workshopok díjmentesek, de a részvétel regisztrációhoz kötött

A Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának közös, két alkalomból álló programsorozatán azokkal a kérdésekkel foglalkozunk, amelyek a digitális világban segíthetik a fiatalokat álmaik állásának megszerzésében vagy saját vállalkozásuk sikeres beindításában. A workshop keretében elsősorban a digitális lábnyomra, tudatosságra, az önismeretre, kommunikációra és saját vállalkozás építésére fókuszálunk szakértő trénereink segítségével.  

 

Első alkalom: 2021. november 5. 8:30 - 13:00 Interaktív Google Meet konferencia 

Második alkalom: 2021. november 12. 8:30 - 13:00 Interaktív Google Meet konferencia és gyakorlat

Az időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.
A regisztráció a workshop mindkét napjára érvényes.

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben indította el a Digital Workshop országos programot. Ahogy eddig, 2021-ben is indítunk új gyakorlati előadásokat is. A program elsődleges célja a magyar munkavállalók és vállalkozások digitális felzárkóztatása és versenyképességének növelése. A Google a Digitális Workshop keretében egyszerű és érthető online anyagokkal is segít megismerni az internet adta lehetőségeket.

Kiknek ajánljuk?

18-30 év közötti fiataloknak, akik a helyüket keresik a munka világában, pályakezdők vagy pályaváltáson gondolkoznak, akik új készségeket tanulnának és azoknak, akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne többet megtudni arról, hogy érvényesülhet a munkaerőpiacon és egy kis motivációra, bíztatásra vágyik.

enjovom

8:30-10:30 - Hol a helyem a vállalkozásomban? - Önismerettől a vállalkozásépítésig Előadó: dr. Sinkó Erika - a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának trénere

Ha saját vállalkozást vezetsz, gyakran érezheted úgy, olyan területen is helyt kell állnod, ami nem annyira otthonos számodra. Nehéz például határozott vezetőnek lenni, ha te inkább támogató és őszinte típus vagy. Ahogyan a kapcsolatépítés is lassabban megy annak, aki inkább analitikus, óvatos személyiség. Jó hír, hogy mindez tanulható, és ha megismerjük önmagunkat, az a vállalkozásunk működésén is sokat lendít!
Az interaktív, csoportos feladatokra épülő workshop során feltérképezhetitek saját személyiségetek és vállalkozásotok erősségeit és gyengeségeit, megismerkedhettek a DISC topilógiával, és megmutatjuk, mindez hogyan segíthet megtalálni a helyeteket a saját vállalkozásotokon belül.  

10:45-12:30  – Digitális tudatosság - biztonság a neten, tudatos online jelenlét
Előadó: Balog Gábor - Google Digital Workshop

Mit jelent a biztonság a neten? Te ezt már biztosan tudod! Tudod? Mire használjunk ingyenes Wifit és mire ne? Milyen veszélyeknek teszem ki a számítógépem vagy épp a telefonom? Talán kimaradt valami, amire nem gondoltál? Mi átvesszük a legfontosabb és legkritikusabb pontokat.  

 

8:30-13:00 - (több szünettel) - Én és a csapatom - Eszközök és szerepek a digitális vállalkozásépítésben
Előadók: Balog Gábor - Google Digital Workshop és dr. Sinkó Erika - a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának trénere 

A webinárium második napján rövid emlékeztetőt tartunk a DISC tipológiáról, majd a Google vállalkozásépítést segítő eszközeinek használatából kaphattok rövid ízelítőt. A nap második részében pedig mindezt végre a gyakorlatban is kipróbálthatjátok! Egy interaktív, csoportos feladatra hívunk benneteket, amely során egy fiktív vállalkozás keretein belül gyakorolhatjátok, hogyan kell összehangolni különböző személyiségtípusok munkáját egy csapaton belül, és hogyan segíthet ez egy vállalkozás gördülékeny munkájában. Élesben kipróbálhatjátok a Google Sites és a Google My Business használatát, mindezt pedig szakértők segítségével értékelhetitek. A nap végén értékes nyereményekkel díjazzuk a legeredményesebb csapat munkáját.  

A jelentkezésről:

Kérünk, vedd figyelembe, hogy webináriumainkon a férőhelyek száma korlátozott! Jelentkezz még ma, hogy biztosan részt tudj venni programunkon!

A workshopok csatlakozási linkjeit csak azoknak küldjük el az előadás előtt, akik ezen az oldalon regisztráltak. A résztvevők a workshopok után megkapják az előadások prezentációit és további hasznos segédleteket is.  

Kérdés esetén, lépj kapcsolatba velünk a google@digitalworkshop.info email címen.

Sok szeretettel várunk,

a Google Magyarország és a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának csapata 

eloado2

Ha szívesen képeznéd magad tovább, jelentkezz az #énjövőm program online felületére vagy a Google díjmentes workshopjaira!