ELŐADÓK

sinko

Dr Sinkó Erika

az #énjövőm program szakmai koordinátora

Hivatásomat fejlesztő trénerként és business coachként találtam meg.
Hiszek abban, hogy mindig van más nézőpont, és a változás alapja annak a felismerése, hogy éppen honnan nézzük magunkat és a világot. Ez az a perspektíva, ahonnan gyakorlatilag bármerre el lehet mozdulni. A határ pedig csakis tőlünk, azaz a gondolkodásunktól függ.

Jelenleg a saját cégemet vezetem, a mindennapjaim során – amikor épp nem az #énjövőm programban veszek részt - vezetői és munkatársi kompetenciákat fejlesztek. Rendkívül hálás és szerencsés vagyok, hogy azt csinálom, amit imádok.

bg

Balog Gábor

A reklám és marketing világában már több mint 20 éve dolgozik, amiből 10 évet különböző bankok döntéshozói pozícióiban töltött el.

Különösen büszke az Első Lakáshitel Bank márkanév bevezetésére, a Magyar Cetelem Bank marketing folyamatainak reformjára és a Volksbank / Sberbank átmárkázására. A Stringbike magyar startupnál a marketing mellett termékfejlesztés és sales folyamatokat is koordinált.

Jelenleg a Google Digital Workshop szervezője és oktatója. Lábnyom: 1+ MRD elköltött marketing forint, 20+ év tapasztalat, 15.000+ vállalkozó fejlesztése.