google partners

Mi is az a Google Partners?

A Google Partners a Google reklámügynökségeknek, illetve a digitális marketinggel foglalkozó és más internetes szakembereknek szóló programja. A Partners programra való regisztrálás számos előnnyel jár: hozzáférést kap a különleges eseményekkel kapcsolatos információkhoz és képzésekhez, az iparági kutatásokhoz, minősítésekhez és még számos egyébhez. Teljesítse a kritériumokat és szerezze meg Google Partners Minősítését! Még nem tagunk? Regisztráljon most a honlapunkon!

Milyen előnyökkel jár a Google Partners jelvény?

Miután egy vállalat csatlakozik az ingyenes Google Partners programhoz, lehetősége nyílik a Google Partner-státusz megszerzésére. A Partner-státusz megszerzése azt mutatja, hogy a vállalat bizonyította az Ads terén meglévő ismereteit és szaktudását, teljesítette a Google-hirdetéshez kapcsolódó ráfordítási követelményeket, sikeresen növelte a vállalat és az ügyfelek bevételeit, valamint fenntartotta és bővítette ügyfélbázisát. A Partner-státusz számos előnnyel jár a vállalat számára, beleértve többek között a Google Partner-jelvényt, amely megjeleníthető a vállalat webhelyén és marketinganyagain.

További előnyök:

  • Google Partner-jelvény: A vállalatok által megszerezhető Partner-jelvényeknek két szintjük van: a Google Partner-jelvény és a Kiemelt Google Partner-jelvény. A vállalat által megszerzett jelvények a vállalat webhelyén, más online tulajdonokon és offline marketinganyagokon is megjeleníthetők.
  • Vállalati szakvizsgák: A vállalati szakvizsgák megszerzésével kiemelheti vállalata egy adott termékterületen meglévő ismereteit.

  • Kapcsolat a Google-lal: Meghívást kap a Google egyes különleges eseményeire, továbbá különböző szintű képzésekhez és ügyfélszolgálati támogatáshoz juthat hozzá.
premier
blue

Hogyan csatlakozhatok a programba?

 Látogasson el a Partners program webhelyére. Kattintson a Csatlakozás a Google Partners közösséghez elemre, majd a Csatlakozás gombra. Amennyiben még nem jelentkezett be Google-fiókjába, tegye meg, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és ha egyetért velük, fogadja el őket.

Adja meg, hogy szeretne-e e-maileket kapni a Partners rendszertől. Azt javasoljuk, hogy fogadja a Partners programtól érkező e-maileket, mivel így garantáltan értesülni fog a következőkről:

  • Eredményességgel kapcsolatos javaslatok és emlékeztetők
  • Partners-kutatás
  • Hírek
  • Különleges meghívók és promóciók

A programhoz akkor is csatlakozhat, ha nem ügynökségnél dolgozik, csupán érdeklődik a program és az online marketing iránt.

badge

A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek. A hivatalos információkért keresse fel a Google Partners hivatalos oldalát, és a vonatkozó súgó felületeket.