Előnyök a partnerek számára

Minősített Google Partner ügynökségként számos hasznos forráshoz nyílik hozzáférése, melyekkel fejlesztheti képességeit és vállalkozását,
így ügyfelei még sikeresebbek lehetnek az interneten.  

Amikor ügynöksége Partnerré válik, a programhoz kapcsolódó számos előnyre tesz szert. A Partners program tagjai számára, tehát a Partner-jelvényt megszerző ügynökségek és a Premier Partner-jelvényt megszerző ügynökségek rendelkezésére álló előnyöket az alábbi linken található táblázat mutatja be.

edu

Képzés

Fejlessze képességeit és növelje vállakozását. Vegyen részt az aktuálisan elérhető személyes vagy livestream képzéseken, vagy hallgassa meg a YouTube csatornán futó Academy on Air tréningeket amikor ideje engedi. Ismerje meg a legfrissebb statisztikákat és esettanulmányokat a Think with Google globális, vagy CEE régiós tartalmakat felsorakoztató platformon, vagy a Google Trends felületen.

support

Támogatás

Szerezzen hozzáférést a szolgáltatási támogatáshoz, találjon megoldásokat és kapcsolattartási opciókat az Ads Súgóban. Személyre szabott javaslatokat kaphat kampánya teljesítményének javítása és a befektetések megtérülésének maximalizálásának érdekében az Ads ajánlásaival.

picture


Hogyan lehet megszerezni a Google Partners-jelvényt?

 

Mind a Partner-jelvény, mind a Premier Partner-jelvény azt bizonyítja, hogy a Google a vállalatot Google-partnerként ismeri el. A Google a nagyobb ráfordítással működő, valamint a további minősítési és vállalati teljesítményre vonatkozó követelményeknek megfelelő, vezető vállalatokat a Kiemelt Partner-jelvénnyel ismeri el. A jelvények megszerzéséhez teljesítendő követelményeket az alábbi táblázat mutatja be. További információt itt talál.

 

Feltételek Partner-jelvény Premier Partner-jelvény
Minősítés Szükséges 1 felhasználó, aki rendelkezik Google Ads-minősítéssel, valamint rendszergazdai vagy normál hozzáféréssel a vállalat Google Ads-kezelői fiókjához, vagy pedig kezelőhelyettese annak.  Szükséges 2 felhasználó, aki rendelkezik Google Ads-minősítéssel, valamint rendszergazdai vagy normál hozzáféréssel a vállalat Google Ads-kezelői fiókjához, vagy pedig kezelőhelyettese annak. 
Ráfordítás Teljesítse a 90 napos hirdetési ráfordítási követelményt (10 000 USD) az Ön által kezelt fiókokban összesítve, ezzel bizonyítva, hogy a vállalat megfelelő mértékű tevékenységet végez. Teljesítse a ráfordítással kapcsolatos nagyobb követelményt az Ön által kezelt fiókokban összesítve, ezzel bizonyítva, hogy a vállalat elegendő mértékű tevékenységet végez.
Vállalati teljesítmény Teljesítse a teljesítményre vonatkozó követelményt stabil összesített hirdetési bevétellel és bevételnövekedéssel, valamint az ügyfélbázis fenntartásával és bővítésével. Teljesítse a teljesítményre vonatkozó követelményt stabil összesített hirdetési bevétellel és bevételnövekedéssel, valamint az ügyfélbázis fenntartásával és bővítésével.

Gyakran ismételt kérdések

A Google Partners a Google reklámügynökségeknek, illetve a digitális marketinggel foglalkozó és más internetes szakembereknek szóló programja. A Partners programra való regisztrálás számos előnnyel jár: hozzáférést kap a különleges eseményekkel kapcsolatos információkhoz és képzésekhez, az iparági kutatásokhoz, minősítésekhez és még számos egyébhez.

Igen, de csak azok az ügynökségek szerezhetik meg, akik megfelelnek az előrírásoknak. 

Az előírásokról bővebben itt olvashat.

A jelvények birtoklásának feltételei folyamatosan monitorozva vannak. A birtoklás egyik feltétele az évenkénti tanúsítás, ezért az ügynökség legalább egy tagjának évente meg kell újítania a tanúsítványt. A Google mindemellett az ügynökségi kiadásokat és az ún a "legjobb gyakorlatokat", vagyis a kampány erőforrás-hatékonyságát is figyelemmel kíséri.

További információ itt.

A Google Partners-jelvény megszerzésének kritériumrendszerélőr itt tájékozódhat.

Az ügynökségi specializációk feltüntetésre kerülnek azoknál az ügynökségeknél, amelyek Google Partner státuszban vagy Premier Google Partner státuszban vannak. Ezek a specializációk a nagyobb hatékonyságot és nagyobb szakértelmet bizonyítják a Google különböző  hirdetési termékeiben.

Ha egy ügynökség birtokol egy specializációt, az azt jelenti, hogy az az ügynökség szakértő az adott termékben. Az ügynökségi specializációk előnyeit kihasználva új ügyfeleket lehet megnyerni, valamint hivatalosan feltüntetheti, hogy az adott termék specializációjának birtokában áll.

Specializációkat a következő területeken szerezhetnek az ügynökségek:

  • Keresési hirdetések
  • Mobilhirdetések
  • Videóhirdetések
  • Display-hirdetések
  • Shopping-hirdetések

További információkat itt talál.

 

asda