Google Talent Camp 2019

A Google Talent Camp olyan jelenlegi és friss diplomás hallgatóknak szól, akik érdeklődnek az online marketing világa iránt. A képzés során a résztvevőknek elsősorban a Google Ads, Analytics és YouTube témakörökben nyílik lehetőségük elmélyíteni a tudásukat. A képzést gyakorlott Googlerek, illetve elismert szakemberek tartják majd a tábor során.

A talent camp felépítése

A gyakornoki program két hétig tart. Az első héten a résztvevők az online marketing alapjait, Google Ads, Analytics és YouTube ismereteket sajátítanak el. A hallgatók az elméleti képzésen megtanultakat egy csoportos projekt során fogják átültetni a gyakorlatba.

A második héten a csapatoknak lehetőségük nyílik önállóan dolgozni a projekten. A hét végén a résztvevők közösen leteszik az Ads alapok vizsgát, amelyet az elkészült projektekről szóló prezentáció követ.

A talent camp után a résztvevőknek lehetősége nyílik egy 8 hetes gyakorlat teljesítésére az egyik Google Partner ügynökségnél, ahol élesben próbálhatják ki a tudásukat. Az ügynökségek képviselői a tábor alatt mentorokként segítik a résztvevők munkáját.

ground

Miért jelentkezz?

  • Mert szakemberektől tanulhatod meg az online marketing alapjait
  • Mert valódi projekten dolgozhatsz, a gyakorlatban is kipróbálhatod frissen szerzett tudásod
  • Mert fejlesztheted prezentációs készségeidet
  • Mert csapatban dolgozhatsz más, hasonló érdeklődésű hallgatókkal
  • Mert a tábor után lehetőséged nyílik egy Google Partner ügynökségnél tölteni 8 hetet, ahol élesben tesztelheted és fejlesztheted tudásod - a folytatás pedig csak tőled függ!
  • Mert a tanulás mellett a Google Magyarország csapata a szórakozásról is gondoskodik :)
camp

Mikor és hol?

2019.08.21. - 2019.09.02.
Budapest