Hogyan jelentkezz?

A regisztrációhoz 5 egyszerű lépést kell teljesítened:

1. Digital Workshop

Regisztrálj a honlapon, majd végezz el 3 általad választott témakört a Digital Workshop oldalon. A nemrég indult projekt keretében bárki megszerezheti az alaptudást az online világról, a digitális marketingről. A teljes kurzus elvégzése után még minősítést is szerezhetsz. Fontos, hogy a Digital Workshop oldalon ugyanazzal az email címmel regisztrálj, amivel hozzánk is jelentkeztél, regisztráltál.

Az elvégzett témakörök végén a teljesített kvízről készítsd képernyőképet és mentsd el!

ground

2. Kreatív pályamunka

Készíts el egy pályamunkát, melyben válaszolsz nekünk az alábbi kérdésekre:

  • Milyen filmbeli vagy könyvbéli karakter, étel, állat, sláger lennél és miért? Mutasd be magad!
  • Mi a legfurcsább képességed/tehetséged?
  • A világ egy jobb hely lenne, ha...?
  • Mi a kedvenc applikációd? Add el nekünk 30mp-ben!
  • Miért jelentkeztél a Google Ground Talent Camp-re?

A pályamunkának egy formabeli megkötése van: a készítéséhez használj fel legalább egy Google terméket (pl. Slides, Google Photo, Google My maps, YouTube, Google Sites, stb.)! Ha online készíted a pályamunkád, ne felejtsd el nyilvánosra állítani a linkjét, mielőtt megosztod velünk!

video

3. Önéletrajz

Frissítsd önéletrajzod és ezt is küldd el nekünk a pályamunkáddal együtt. Az önéletrajzod magyar és angol nyelvű is lehet.

kör

4. Google Drive

Készíts egy Google Drive mappát a neveddel, ahova feltöltöd az önéletrajzod, a Digital Workshop elvégzéséről készült képeket és a kreatív pályamunkád minden részletét :) A mappát osszd meg a groundprogram@gmail.com címmel. Ezzel be is nyújtottad a jelentkezésed.

 

csopi

5. Regisztráció ezen a weboldalon

Végezetül, ha már teljesítetted az 1-4. pontig a lépéseket, akkor ne felejts el regisztrálni ezen a weboldalon a jobb felső sarokban található REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva.

lufi

A jelentkezések értékelése

A beérkező pályamunkák közül 20-at fogunk kiválasztani. Ők lesznek azok a szerencsések, akik részt vehetnek a 2 hetes Google Talent Camp-en.

Szakmai háttér (40 pont)

Az önéletrajz alapján figyelembe vesszük a jelentkező érdeklődését az online marketing világa iránt, hosszú távú céljait, eddigi tapasztalatait, tanulmányait, egyéb megjelölt tevékenységeit.

Kreativitás (60 pont)

  • A pályamunka során használt eszközök sokszínűsége, kiválasztása (15 pont)
  • A kérdésekre adott válaszok milyensége (25 pont)
  • A pályamunka kivitelezése (20 pont)

Jelentkezési határidő

2019. június 30.