Rólunk mondták

A résztvevők véleménye

Rapala Dóra

A 2017-es Talent Camp résztvevője, jelenleg: Brand Manager, Budapest Academy marketingügynökség

Olyan átfogó képzésben részesültünk a tábor során, ami nemcsak betekintést nyújtott a Google AdWords és Analytics használatába, de arra is lehetőségünk volt, hogy élesben kipróbáljuk a frissen tanultakat: weboldalt hoztunk létre, hirdetési kampányokat futtattunk, majd prezentáltuk az eredményeket. Intenzív két hét volt, de a kemény munka mellett rengeteg szabadidős programon is részt vehettünk. Mindeközben még az alap AdWords vizsgát is sikerült letennünk a tábor végére. Hihetetlenül szuper élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom a tábort! :)

rapaladora
pati

Pere Patrícia

Senior PPC menedzser, INTREN

"2013-ban az első Ground programban vettem részt. Akkor még csak annyit tudtam, hogy a marketing érdekel, és ezen belül kíváncsi voltam az online marketing rejtelmeire. Végül kiderült, hogy a Google Ground volt életem legjobb döntése. :) Nagyon hasznos és szórakoztató volt a program minden perce, illetve rávilágított, hogy ez az a szakterület, amivel kimondottan foglalkozni szeretnék a jövőben. Arról nem is beszélve, hogy a programnak köszönhetem, hogy gyakornokként az Intren-hez kerültem, ahol 5 évet dolgoztam. Egy szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy jelentkezzen és próbálja ki magát!'

 

Friedrich Fanni

A 2017-es Talent Camp résztvevője, Online Marketing Manager, Be - Novative

A Google Summer Camp segített abban, hogy elismert szakember legyek az álommunkámban. Rengeteget tanultam a szakmáról, csapatmunkáról és arról, hogyan lehet túllendűlni bármilyen akadályon, ami marketing közben akadhat. ( És akadnak, higgyétek el. :D ) Hála a Summer Campnek ma már egy amerikai startup marketingjét segíthetem, amit elég menő kimondani. Az már csak a jéghegy csúcsa, hogy életre szóló barátságok kötődtek és hogy mekkorákat buliztunk együtt. Köszi mindent mégegyszer! :)

 Szente Dávid

A 2017-es Talent Camp résztvevője, Diák

Amikor először szembetalálkoztam a tábor lehetőségével nekem (is) a Gyakornokok c. film jutott az eszembe és utólag nézve rengeteg párhuzam volt a kettő között. Itt is csapatokba osztva versenghettünk egymással, miközben külsős vállalkozásoknak építettünk weboldalt és online marketinget. A két hét során az addigi tudásom jó volt kicsit rendszerbe foglalni, de az előadások során számos új ismeretanyagot sajátíthattam el, amit a tábor végén szerzett sikeres Adwords vizsga is alátámaszt. Ráadásul az egészen látszódott, hogy a szervezők szívüket-lelküket is beletették, így a két hétben elmondhatatlanul sok szabadidős, csapatépítő programmal is múlattuk az időt a grundon. Ezek alapján semmiképp sem javaslom neked a tábort ha nem szeretnél szakmai fejlődésen átesni, vagy nem szeretnéd azon kapni magad közel egy év múlva is, hogy csapatoddal baráti hangulatú, közös programokat szerveztek magatoknak.

 

marton

Fehér Márton

Junior SEM advisor, Klikkmánia

"Hogy mit adott nekem a program? Nos rátaláltam arra a dologra, amit igazán szeretek csinálni és amit valószínűleg mindig is szeretnék csinálni és ez az online marketing, mindennel együtt. Ezen kívül hihetetlen embereket ismerhettem meg, nem csak csapatilag, de különböző cégek vezetőit is, valamint abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy több barátommal együtt dolgozhattam.

Kedvenc élményem: a gyakorlati rész volt a kedvencem, ahol bármit ki tudtunk próbálni, és amit mai napig haszosítok a mindennapokban. 

Ha szeretnél bepillantást nyerni, hogy milyen az online világ, hogy kik alkotják, akkor mindenképp megéri jelentkezni. Megéri akkor is jelentkezni, ha úgy érzed, hogy többre vagy hivatott mint egy bármilyen diplomával beállni az x-edik multihoz dolgozni, mert itt igazi gyakorlati tudásra tehetsz szert. Amennyiben kihívást keresel, akkor meg aztán főleg megéri, mert itt lesz elég."

Sipaki Patrik

A 2017-es Talent Camp résztvevője, Junior PM @Isobar

Nagyon jó lehetőségnek tartom a Google Ground Summer Camp-et. Két hét alatt amellett, hogyan sok elméleti tudással is gazdagodunk, azt egyből real-time a gyakorlatban alkalmazhatjuk. Két hét alatt sikerült felépíteni egy vállalkozás online jelenlétét a weboldaltól kezdve egészen a YouTube hirdetésig, amit nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt kivitelezhető. Ez a két felér egy egyetemi szemeszterrel. A program - a két hétben szerzett élmények mellett - belépőt jelentett számomra az Isobar Budapest ügynökséghez is.

sipaki