Egyre több magyar oktató és diák vesz részt digitális távoktatásban.

A G Suite for Education egy olyan alkalmazásgyűjtemény, amely megkönnyíti a távoktatás lebonyolítását (például fájlmegosztás, beadandók és órai feladatok kezelése, videó tanóra létrehozása, intézményi levelezés, táblázatszerkesztés) és díjmentesen használható.

A platform célja, hogy folyamatos együttműködést tegyen lehetővé az oktató, a diákok és a szülők között. A G Suite for Education több mint 80 millió felhasználójával az oktatási transzformáció elősegítője szerte a világon.

Segítünk megküzdeni a kihívásokkal!

Nincsenek többé fizikai korlátok a tanulásban: a Google eszközeivel folyamatos a kommunikáció és az együttműködés oktatók és diákok között. 

qw

Minden egy helyen a hatékonyabb tanórákért és az izgalmasabb csoportmunkáért

 

Az alábbi YouTube videók a G Suite for Education legnépszerűbb alkalmazásait mutatják be. Intézményi regisztrációját a G Suite for Education csomagra az alábbi linken tudja elindítani. 

 

 

 

Hozzon létre egész iskolára kiterjedő levelezési rendszert vagy használja a Gmailt biztonságos emailezésre osztályaival.

 

 

Rendezze és rendszerezze a feladatokat, dokumentumokat, vagy akár a tantárgyi követelményrendszert biztonságosan és férjen hozzá bármilyen eszközről.

 

 

Osszon meg naptárakat, vagy készítsen közös naptárat az osztályába vagy intézményébe járó diákokkal, hogy egyszerűen követni tudják a tanév és a feladatok alakulását.

 

 

 

Vegye fel diákjaival a kapcsolatot biztonságos videóhívások és üzenetküldés segítségével, és folytassák iskolán kívül is a tanulást.

 

 

 

Hozzon létre feladatokat online, kommunikáljon diákjaival és értékelje őket, mindezt egy helyen.

 

 

 

Készítsen kérdőíveket, kvízeket vagy felméréseket, amelyekben egyszerűen összegyűjtheti és értékelheti a válaszokat a beépített gépi tanulás segítségével.

 

 

Egyszerűen használható webfejlesztő eszköz, mellyel nem csak honlapokat készíthet, de otthont adhat a tantárgyi követelményrendszernek és segítheti diákjai webfejlesztő képességeit miközben szabadjára engedhetik fantáziájukat.

 

 

Hozzon létre diákjaival megosztott dokumentumokat, táblázatokat vagy prezentációkat, melyekben együtt tudnak akár valós időben dolgozni, megjegyzéseket hozzáfűzni, javaslatokat hozzáadni így segítve egymás munkáját.

ind

Legyen élmény a közös tanulás, bárhol és bármikor.

G Suite for Education csomagban nagyszerű lehetőségek állnak rendelkezésre a tanórák élvezetessé tételéhez: Groups osztályfunkció, Docs szöveges dokumentumok,  Sheets táblázatok,  Slides prezentációk, Meet videókonferencia létrehozása.

Mindezekről itt olvashat bővebben.

 

Segítünk a kezdeti lépésekben!

Lépjen velünk kapcsolatba és mi mindent megteszünk tanórája sikerességéért.

Intézményi regisztrációt az alábbi felületen kezdeményezhet iskolája számára. 

 Az alábbi dokumentum letölthető PDF formátumban érhető el.

Budapesti csapatunk hetente fogadóórákat tartott videókonferencia keretein belül, ahol a G Suite for Education elemeit mutattuk be és választ adtunk az éppen felmerülő kérdésekre. Ezeknek a fogadóóráknak a videofelvételeit a "Fogadóórák felvételei" fülre, vagy ide kattintva tekintheti meg.

Amennyiben további  kérdései vannak kérjük keresse fel a G Suite supportot (angol nyelvű ügyfélszolgálat).Ha adminként be van jelentkezve, a jobb felső sarok 'Contact us' linken teheti ezt meg.

 

p

Látogassa meg a Teach from Home kifejezetten tanárok számára létrehozott felületünket, ahol különböző megoldásokat talál a a diákokkal való kapcsolattartásra, és a tanórák levezényelésére.